Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii profesionale piatra

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie antialunecare pentru suprafete ceramice ADF 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

148 lei Lei
Cod produs
adf1l
Out Of stock
Descriere
Ramirio SRL Solutii antialunecare suprafete ceramice Suna si comanda Acum 0721 582 682

ADF - Solutie lichida antialunecare pentru suprafete ceramice
ADF este un produs monocomponent, in forma lichida, transparent, fara miros, care, dupa aplicare, modifica la nivel structural suprafata tratata, prin crearea a milioane de micropori in interiorul suprafetei tratate. Dupa tratare, suprafata capata proprietati antialunecare.
UTILIZARE: Solutia ADF trebuie aplicata pe suprafete bine degresate. Se aplica produsul pe intreaga suprafata, uniform, cu o pensula, un trafalet sau prin pulverizare, urmand ca suprafata aplicata sa ramana umeda timp de 15 pana la 30 minute, in functie de gradul de antialunecare dorit, dupa care se spala cu abundenta suprafata tratata.
APLICATII: Produsul ADF se utilizeaza pe suprafete de gresie, faianta, gresie portelanata, glazurata, suprafete ceramice(stranduri, bazine de inot, holuri de hoteluri, restaurante, centre comerciale, hipermarketuri, cabinete medicale, trepte, scari spitale, scoli, gradinite, sali de fitness, teatre, camine de batrani, oriunde exista risc de alunecare.
Simplu si usor de aplicat !
RECOMANDARE: Efectuarea unei probe, inainte de aplicarea finala, pe o suprafata mai mica, pentru a se putea stabili timpul de reactie necesar aplicarii.
Fraze de Risc:
R36/38 Irita ochii si pielea.
S36 Utilizati echipament de protectie adecvat.
S24/25 Ase evita contactul cu ochii si pielea.
S26 In caz de contact cu ochii, spalati cu apa din abundenta si mergeti de urgenta la medic.
Produs pentru Uz profesional.

Unic importator in Romania - Ramirio SRL - Produs fabricat in C.E.

ADF este o solutie lichida monocomponenta pentru tratament antialunecare pe suprafete ceramice in general, gresie portelanata, faianta, etc. ce transforma o suprafata alunecoasa intr-una antiderapanta intr-un timp foarte scurt si care rezistenta in timp.

Specificatii:
Greutate: 1 Litru: 1 Litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura