Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii profesionale piatra

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidrofugant HPI 1L Aspect uscat pentru pavele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

114 lei Lei
Cod produs
HPI1L
Out Of stock
Descriere
Descriere: Hidrofugant profesional, impermeabilizant, impregnant, sigilant profesional, impotriva apei si uleiurilor, pentru marmura, granit, piatra naturala, argila, travertin, klinker, caramida aparenta, ciment, etc.

NU modifica culoarea suprafetelor tratate.

Caracteristici: Solutie incolora pe baza de rasini siliconice , resistente la razale ultraviolete, destinat hidrofugarii / impermeabilizarii materialelor poroase, lasand materialul sa respire, nu modifica aspectul final al materialului tratat.

Aplicatii:Hidro PQ - IN permite impermeabilizarea fatadelor de mortar si stuc, pardoseala de terracota, materiale ceramice in general, marmura, granit, piatra naturala, beton, placari caramida si caramida aparenta, in general clasa materialelor poroase ce nu prezinta fisuri. Prin compozitia produsului, nu se formeaza pelicula la suprafata, nu modifica culoarea sau aspectul materialelor tratate, lasand suprafata sa respire. Materialul tratat este mai usor de intretinut si este protejat impotriva inghetului si impiedica dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Suprafetele deja tratate pot fi vopsite sau tencuite. Suprafata ce urmeaza a fi tratata trebuie sa fie pefect uscata.

Mod de utilizare: Inainte de tratamentul prpriu-zis, suprafata trebuie curatata si fara urme de murdarie, praf, etc. Daca este necesar, se poate folosi DETERFIL(detergent profesional) pentru eliminarea mucegaiului, muschilor si a algelor. Produsul se aplica pur, nediluat, cu ajutorul unei pensule, role sau prin pulverizare intr?o singura mana pana la saturarea suprafetei. Se aplica intotdeauna de jos in sus. In tratamentul pavajelor ceramice poroase, se elimina eflorescenta cu detergent profesional si apoi se periaza.

Acoperire: Randamentul produsului este intre 7 - 9 m/litru, depinzand de porozitatea suprafetei.

Unic importator in Romania - Ramirio SRL - Produs fabricat in C.E.

HPI - Hidrofugant special, nu modifica aspectul final al pavelelor, are proprietati anti-mucegai.

Specificatii:
Greutate: 1 Litru: 1 Litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura