Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii profesionale piatra

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Impermeabilizant H35 1L Aspect de umed pentru pavele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

124 lei Lei
Cod produs
H351L
Out Of stock
Descriere
Caracteristici: Lichid incolor pe baza de rasini de silicon modificate, rezistente la razele solare, destinat impermeabilizarii materialelor poroase, de asa maniera incat acestea sa poata respira.

Aplicatii: Permite hidrofugarea fatadelor de mortar, pavimentelor de teracota, piatra naturala, betoane, placi, caramida perforata, in general pentru toate tipurile de materiale poroase ce nu prezinta fisuri. Datorita compozitiei produsului, nu se formeaza pelicula la suprafata dar poate modifica culoarea sau stralucirea materialelor tratate, lasa suprafata sa respire. Confera materialelor caracteristici autolavabile, le protejeaza contra inghetului si impiedica dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Suprafetele tratate pot fi acoperite cu mortar sau vopsite.

Mod de utilizare: Se curata si se perie suprafata inainte de a aplica produsul. In caz de necesitate se pot utiliza fungicizi pentru eliminarea mucegaiului, muschiului si a algelor. Produsul se aplica in stare pura, fara a fi diluat, cu ajutorul unei pensule, role sau pulverizator, se aplica pana la saturarea suportului. Pentru tratamentul pavimentelor ceramice poroase, trebuie eliminata eflorescenta.

Acoperire: Randamentul produsului este de 7 - 9 m2/litru, in functie de gradul de porozitate al suprafetei.

Unic importator in Romania - Ramirio SRL - Produs fabricat in C.E.

H35(1L) - Solutie Hidrofuganta pavele, intensificator de culoare, confera aspect de umed suprafetelor tratate, protectie impotriva apei, uleiurilor si a murdariei de tranzit in general.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura