Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii profesionale piatra

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Impermeabilizant NM 1L Aspect uscat pentru granit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

118 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descriere: Impermeabilizant profesional, impotriva apei si uleiurilor, pentru marmura, granit, piatra naturala, ardezie, argila, etc?

Caracteristici: Este un amestec de rasini sintetice in baza dizolvanta. Este destinat pentru impermeabilizarea marmurei, granitului, pietrelor naturale, argilei si materialelor poroase.

NU modifica culoarea suprafetelor tratate.

Aplicatii: Aplicarea pe argila arsa, face materialul impermeabil total la apa si uleiuri. Acelasi tratament se poate aplica si pe marmura sau granit, slefuit sau neslefuit. Produsul este in special recomandat si pentru blaturi de bucatarie, mese de lucru.

Mod de utilizare: Suportul trebuie sa fie uscat si fara urme de murdarie. Aplicarea se poate face cu pensula, rola sau prin pulverizare.. . In principiu produsul  nu afecteaza aspectul materialului tratat, dar se recomanda dupa aplicare a nu se efectua probe primele 24 de ore de la aplicatie.

Acoperire: Randamentul produsului este intre 7 - 9 m/litru, depinzand de porozitatea suprafetei.  

Produsul NOMAN este o solutie de impermeabilizare pentru suprafete din PIATRA NATURALA avand calitatea de a nu modifica aspectul final al materialului tratat.

Unic importator in Romania - Ramirio SRL - Produs fabricat in C.E.

NM - Impermeabilizant GRANIT , nu modifica aspectul final al suprafetei tratate

Specificatii:

Greutate: 1 Litru: 1 Litru
Trimite mesaj
Din Gura in Gura