Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii profesionale piatra

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Impermeabilizant IAT 5L Aspect antichizat pentru marmura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

585 lei Lei
Out Of stock
Descriere
In continuare avem descrierea produsului Imper Antica T care este un impermeabilizant super profesional ce asigura o protectie deosebita impotriva apei, uleiurilor si a murdariei de tranzit in general, special pentru suprafete din marmura, granit, travertin, piatra naturala, argila, in general suprafete sensibile la patare, murdarire, etc?

Din caracteristici produsului de impermeabilizare IMPER ANTICA T avem faptul ca este un amestec de rasini sintetice in baza solventa si este destinat pentru impermeabilizarea marmurei, granitului, travertinelor, pietrelor naturale, argilei si materialelor poroase in general.

Putem spune de asemenea ca IMPER ANTICA T confera aspect antic-satinat pe suprafetele tratate, adeseori usor lucios.

In ceea ce privesc aplicatiile produsului impermeabilizant IMPER ANTICA T il regasim in  aplicarea pe argila arsa adica lut ars, aplicatie ce face materialul tratat impermeabil total la apa si uleiuri si foarte rezistent la factorii externi. In aceeasi masura tratamentul de impermeabilizare cu IMPER ANTICA T il putem aplica si pe suprafete de marmura, granit sau travertin slefuite sau neslefuite.

Produsul IMPER ANTICA T este in special recomandat si pentru suprafetele din piatra naturala din bucatarii, gen blaturi de bucatarie, mese de lucru, etc.

Despre modul de utilizare trebuie mentionat faptul ca suportul adica suprafata ce urmeaza a fi tratata, trebuie sa fie uscata si mai ales fara urme de murdarie. Aplicarea impermeabilizantului IMPER ANTICA T se poate face cu pensula, rola-trafalet sau prin pulverizare uniforma pe intreaga suprafata.

Recomandarea noastra in ceea priveste aplicarea produsului pe o suprafata mai intinsa este efectuarea unei probe inainte de aplicarea in masa adica alegerea unei suprafete mai reduse unde se executa o proba prealabila.

Randamentul produsului IMPER ANTICA T depinde de gradul de absorbtie al materialului si poate varia intre 5 - 7 m/litru, depinzand de porozitatea suprafetei.

Produs fabricat in C.E.

Unic importator in Romania Ramirio SRL

IAT - Solutie de impermeabilizare piatra naturala, marmura, granit, travertin, in general suprafete poroase.

Specificatii:

Greutate: 1 Litru: 5 Litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura